Bloggpost

2023-03-26

Drönarsöndag: Trädklädda öar

Vem bor där?

Jag var ute och flög en ovanligt fin eftermiddag i oktober och fick syn på en ordentligt trädklädd ögrupp i mitten av en sjö. De är så pass isolerade från fastlandet att det är lätt att tänka sig att det inte försiggår något där men det kan säkert vara så att några mindre djur eller om inte annat insekter kallar det för sitt hem.

Bilden är tagen med DJI Mini 3 Pro

/Carl


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design.

Många ser nog fram emot att få se just din bild!