Bloggpost

2023-03-15

DJI Enterprise - Info & testflygning

Imorgon kl 10:00 är det dags för en visning av DJIs fantastiska enterprise drönare i Umeå!

Imorgon den 16 mars kl 10:00 välkomnar vi dig som är företagare eller myndighet för att få en inblick i DJI fantastiska drönare, specifikt modellerna Matrice 300 RTK och Mavic 3 Enterprise. På plats finns DJI:s egen Mattias Miller och Erik Carlsson från CyberPhoto som hjälper dig att förstå möjligheterna av drönarflygning i din verksamhet.

DJI Mavic 3 Enterprise är en kompakt men kraftfull drönare för kartläggning, inmätning och undersökning. Kartlägg områden med stor effektivitet utan behovet av kontrollpunkter på marken. Drönaren är utrustad med både en vidvinkelkamera och en hybridzoom som ger upp till 56 gånger förstorning så du kan se viktiga detaljer på avstånd. Batteriet är optimerat för långdrift som möjliggör att du får 45 minuters flygtid vilket ger upp till 2 kvadratkilometer täckning på en flygning.

Matrice 300 RTK är DJI:s senaste kommersiella drönarplattform som hämtar inspiration från moderna flygsystem. Den erbjuder upp till 55 minuters flygtid, avancerade AI-funktioner, 6-riktningsavkänning, positionering och mer. Konfigurera din Matrice 300 RTK för att passa dina uppdragsbehov genom att montera upp till 3 nyttolaster (t.ex. kameror eller strålkastare) samtidigt, med en maximal lastkapacitet på 2,7 kg. Matrice 300 RTK är den ultimata drönaren för räddningstjänster, inspektion och kartläggning tack vare sina smarta och automatiserade funktioner.

Eventet har redan ägt rum.

Vi träffas vid Bäcksjön på denna plats: https://goo.gl/maps/SSW4ya2KiMAoDnsH6

Vid frågor kan du alltid kontakta oss på info@cyberphoto.se