Bloggpost

2023-03-22

Afrikas Barnkammare

Här kommer en video som Johan Nurminen gjort från fotoresan till Serengeti Nationalpark.

Serengeti Nationalpark är ett av världens mest omtalade vildmarksområden och med en storlek på över 1,5 miljoner hektar utgör det Tanzanias största nationalpark. Ekosystemet i Serengeti är ett av de äldsta i världen och området har genom åren lockat till sig allt från författare som Ernst Hemingway till kända forskare och filmare. Få ställen på jorden erbjuder ett så storslaget djurliv som Serengeti och höjdpunkten är den årliga djurmigrationen då flera miljoner djur rör sig på jakt efter nya betesmarker.

Johan Nurminen deltog i senaste turen av Zoom Fotoresors resa Afrikas Barnkammare och har klippt ihop en väldigt fin video på lite under 10 minuter där vi får beskåda allt ifrån stora kattdjur till zebror, giraffer och otaliga andra djur. Se och njut!


Om du är intresserad av att göra denna resa så är bokningen öppen för nästa års sväng i februari med en av Sveriges främsta bevarandefotografer Tom Svensson.

Läs mer här: Zoom Fotoresor - Afrikas Barnkammare