X-files: Rävungen

Veckans X-files är inskickad av Niklas & Jenny Blumenberg.

Niklas: Denna bild tog jag och min sambo i våras. Vi hade fått för oss att hitta en björn att fotografera denna sommaren, och totalt åkte vi ca 100 mil bland grusvägar i dalaskogarna. Många hade sett björn där, men det fick inte vi!
Däremot fick vi några andra fynd, och detta måste vara det finaste!

Plötsligt fick vi syn på den här rävungen och 3-4 av hens syskon som sprang runt och busade med varandra och nosade runt i skogskanten, bara några meter från vägen. Eftersom de var så nyfikna på oss åkte vi bort en bit för att kunna ta lite bilder utan att störa dem.

Klicka här för större bild >>

Bilden är tagen med EOS M50 Mark II

Se mer från Niklas och Jenny på deras Instagramprofil: @blumenbergphotography


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen bild du skulle vilja visa upp här i X-files? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med precis vilken kamera som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design.

Många ser nog fram emot att få se just din bild!