Nyhet

2023-02-07

Sigma lanserar en ny 50mm i Art-klassen

Sigmas nya Art-familj växer så det knakar!

Designad med fokus på sofistikerad optisk prestanda och uttrycksfullhet levererar Sigmas Art-serie hög konstnärlig kvalitet. Det senaste tillägget till serien av F1.4-optik, som har blivit synonymt med Art-serien, är Sigma 50/1,4 DG DN Art; en normaloptik med stor bländaröppning framtagen exklusivt för spegellösa fullformatskameror. Sigma berättar att de från grunden har utvärderat vad som verkligen är viktigt i en standardoptik, samtidigt som originalkonceptet från ikoniska Sigma 50/1.4 DG HSM Art bibehålls.

Sigma berättar också att genom att använda de senaste teknologierna har detta objektiv uppnått en hög nivå av kompatibilitet mellan den optimala storleken och höghastighets-AF för dagens spegellösa system, samtidigt som högsta optiska prestanda bibehålls. Utöver den ljusstarka bländaren ska aberrationer blivit balanserade för en uniform och balanserad bildkvalitet från mitten av bilden ändå ut i kanterna. Resultatet är ett objektiv som verkligen är allsidigt kapabelt när det gäller prestanda och användbarhet, och är designat för att hjälpa fotografer att skapa sitt bästa arbete.

Sigma50DGDNArt_blogg2.jpg
Detta objektiv blir det femte i DG DN Art och föregås av 20mm, 24mm, 35mm och 85mm.

Utmärkande egenskaper

 • Optisk konstruktion: 14 element i 11 grupper (1 SLD and 3 asfäriska linser)
 • Kompatibel med höghastighetsautofokus
 • Kompatibel med AF assist (endast Sony E-mount)
 • Vatten- och oljeavvisande ytbehandling på frontlinsen
 • Focus Mode switch
 • Stöd för byte mellan linjär och icke-linjär fokusringsinställning (endast L-Mount)
 • Bländarring med Lock switch och Click switch
 • Damm- och väderskyddad konstruktion
 • Designad för att minimera flare och ghosting
 • Varje enskilt objektiv genomgår SIGMAs egenutvecklade MTF-mätsystem
 • 11-bladiga rundade bländarlameller

Sigma 50/1,4 DG DN Art är tillgänglig i Sony E-mount och L-Mount.

Läs mer och beställ här: Sigma 50/1,4 DG DN Art för Sony ESigma 50/1,4 DG DN Art för L-mount