Nyhet

2023-02-02

Nyhet: EIZO ColorEdge CS2400S

Hög färgprecision för kreativa entusiaster!

ColorEdge CS2400S är designad för att möta de varierande behoven hos blivande kreativa entusiaster som gillar fotografi, video, illustration och design. Den i klassen mycket imponerande ljusstyrkan och kontrastförhållandet, gör att användarens användningsområde ökar.

De många anslutningarna inkluderar också en USB-C-port. Detta gör CS2400S idealisk för användning med högpresterande bärbara datorer, som bekvämt kan anslutas med bara en enda kabel. EIZO’s patenterade uniformitest-teknik, Digital Uniformity Equalizer, säkerställer att jämnheten av ljus och färg över hela skärmytan för att ge dig en korrekt representation av ditt material.

EIZO ColorEdge CS2400S har en för klassen väldigt låg energiförbrukning. ColorEdge CS2400S är också den första bildskärmen i ColorEdge-serien som går över till mer hållbara kartong- och formpressade massaförpackningar i stället för konventionell frigolit och plast. Adderar man dessutom till den branschledande garantitiden på 5 år, så är det lätt att inse att CS2400S är ett av de bättre alternativen att välja.

Utmärkande egenskaper

  • 24-tums Wide Gamut LCD 16:10, 1920 x 1200 pixlar
  • Täcker 99 % av AdobeRGB, 98 % av DCI-P3, 100% sRGB och 81% av REC2020 
  • Klassledande 410 cd/m² i maximal ljusstyrka och kontrast 1350:1
  • Hög färgprecision säkerställd via 16 bit LUT och 10-bitars färgåtergivning 
  • Digital uniformitets teknik, mycket jämn ljus och färgfördelning över hela panelen
  • USB-C (DisplayPort-signal och upp till 70 watt strömtillförsel), DisplayPort- och HDMI-ingångar
  • Varje enskild skärm är individuellt mätt, optimerad och kalibrerad från fabrik
  • Hårdvarukalibrering via EIZO’s ColorNavigator och hela 10 presets

Läs mer och beställ här: EIZO ColorEdge CS2400S | EIZO ColorEdge CS2400S (inkl. kalibrator EX4)