Jonas Classon besöker Umeå

Kom och lyssna idag kl 18:00 till en av Sveriges allra bästa fågelfotografer som håller en inspirerande föreläsning på Nolia, Umeå.

Jonas Classon är en svensk fotograf med hela världen som sitt arbetsfält. Hans fågelbilder har vunnit internationella priser, ställts ut i flera länder och uppmärksammats i bland annat brittiska The Times. Under den här inspirerande föreläsningen berättar Jonas om sin egen väg att bli fågelfotograf och hur skapandet och naturen hjälpte honom upp i en tid av svår sjukdom.

Genom åren har två fotoböcker kommit till. Du kommer även få även höra tankar om hur bildidéer kan bli förverkligade och hur man fortsätter att utvecklas som fotograf, allt ackompanjerat av de vackra bilder han skapat. Föreläsningen arrangeras i samarbete med Sirui.

Föreläsningen sträcker sig till alla och är gratis att delta under.
Plats: Nolia
När: Torsdag 23/2
Kl: 18:00
Ta gärna med en vän eller kollega.

Välkommen!