Bloggpost

2023-01-01

Pizzasöndag: Den internationella pizzadagen

En god start på året.

Pizzan har som bekant sina rötter i Italien och ska ha kommit till Sverige på 1940-talet, även om det tog ytterligare 20 år innan den började bli populär på riktigt. Exakt varför den internationella pizzadagen infaller sig just på årets första dag kan man bara spekulera men så är det. Om du vill baka riktigt goda pizzor rekommenderar vi starkt Gourmetstål. Fördelen med att baka pizza på stål är dess starkt värmeledande egenskaper vilket gör att gräddningstiden i ugnen blir kort och pizzan får en liknande gräddning som om den bakats in en riktig vedugn.

Nedan kan du se en video jag spelade in i farten för att testa hurvida det går bra att fästa en GoPro Hero11 Black Mini på i princip vad som helst och det tycker jag absolut det gjorde.