Tävling: Dela din sommarbild

och vinn nya Nikon Z30 med objektiv!

Sommaren är den bästa tiden att skapa nya och härliga minnen och att få dela dem på ett eller annat sätt med nära och kära. Dela med dig av din bästa sommarbild och tävla om en Nikon Z30 + 16-50mm objektiv, En smidig kamera som du kan använda och göra ännu fler minnen oförglömliga!

Lägg upp din bild på Instagram och tagga den med #cybersommar och @cyberphoto_se, fullständiga villkor ser du nedan. 

Tävlingen pågår fram till 15 september 2022.

Vinst: Nikon Z30 kamerahus + Z DX 16-50/3,5-6,3 VR värde 10 190 :-

Regler och villkor:

  • Bilden ska vara tagen av dig.
  • Uppladdad på Instagram med taggen #cybersommar och @cyberphoto_se mellan 2022-08-16 till 2022-09-15.
  • Max 1 bidrag per deltagande, om fler bidrag laddats upp är det den senaste bidraget som gäller.

Tävlingen pågår till den 15 september och de vinnande bidraget väljas ut av vår jury och kontaktas. Bidrag publiceras i vår blogg och på Instagram. Tävlingen är ej associerad med, arrangerad av eller knuten till Instagram/Meta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Lycka till!