Bloggpost

2022-08-12

Sommarens fototävling är snart slut

Nu på måndag 15/8 är sista dagen att skicka in ditt bidrag!

Om du ännu inte har skickat in ditt bidrag till sommarens stora fototävling är det hög tid att ta en titt på prispotten nedan och skynda dig över till Instagram!

1:a pris Canon EOS R10 + Canon RF-S 18-150/3,5-6,3 IS STM värde 15 449:-
2:a pris Canon EOS M50 Mark II Vlogger-kit värde 8490:-
3:e pris Canon PowerShot Zoom svart, essential kit värde 3790:-

Temat för sommaren är VÄNSKAP, ett ämne som är mer aktuellt än någonsin och som vi hoppas att du vill hjälpa oss att sprida så vitt och brett vi kan tillsammans. Har du en unik vänskap, ser du vänskap mellan olika motpoler eller har du en vänskap som just tagit fart - det och mycket mer hoppas vi får se i sommar.  

Visa oss vad du tänker på genom att tagga oss i din tävlingsbild. Använd taggen #canonvänskap 

Bilden ska vara tagen av dig under tävlingsperioden och uppladdat på Instagram med taggen #canonvänskap mellan 2022-06-08 till 2022-08-15. Max 1 bidrag per deltagande. Om fler bidrag laddats upp är det den senaste bidraget som gäller. Tävlingen pågår till den 15 augusti och tre vinnande bidrag kommer att väljas ut av vår jury.

Vinnarna kommer sedan att kontaktas samt de vinnande bidragen publiceras i vår blogg och på Instagram. Tävlingen är ej associerad med, arrangerad av eller knuten till Instagram/Meta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Lycka till!