Lås upp kraften i Nisi fotofilter - fotograf Magnus Winbjörk

Ikväll kl 19:00 kommer vår Content Partner Magnus Winbjörk att prata om hur du kan låsa upp kraften i att använda filter i ditt fotograferande.

Magnus tar vackra och häpnadsväckande bilder av vår nordiska fauna. Nu på torsdag har du chansen att få ta del av hans bästa råd baserat på en bred erfarenhet. Passa på att lyssna till och ställa dina egna frågor till Magnus i YouTubes livechatt under föreläsningens gång.

Magnus Winbjörk är känd för sina häpnadsväckande bilder på djur och natur. På sin Instagramprofil @winbjorkphoto har Magnus i skrivande stund över 189 000 följare. Under den här föreläsningen ger han dig sina bästa tips på hur du kan ta sagolika bilder med Nisi fotofilter. Förutom Nisi fyrkantsfilter så berättar Magnus även med om True Color - runda filter som är en stark nyhet.

Läs mer och se föreläsningen här: Lås upp kraften i Nisi fotofilter - fotograf Magnus Winbjörk