Drönarsöndag: Självporträtt med drönare

Bakom och framför kameran samtidigt.

Många fotografer kan säkert känna igen sig att förhållandet mellan att vara bakom- och framför kameran lutar kraftigt åt det förstnämnda och jag kan själv berätta att det är där jag trivs bäst men ibland är det kul med ett självporträtt nu och då och vilket bättre då än med en drönare där man på sätt och vis är både bakom och framför samtidigt?

Denna bild tog jag dagen innan nyårsafton år 2020 i Umeåtrakten. Det ska sägas att vintern generellt är min minst omtyckta årstid som fotograf men när snö klär allt man ser och skapar ett vackert vinterland så händer det faktiskt ibland att den invintrade fotografen i mig kikar fram ur sitt ide.

Bilden är tagen med DJI Mavic Pro.

/Carl

"Vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! 
Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag så maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst. Berätta gärna lite kort om bilden. Den måste vara på minst 1200 pixlar. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! ​Många ser nog fram emot att få se just din bild!