Tävling: Hur hittar du ditt flow?

Tagga oss och vinn en unik yogamatta.

Nu när december rullar in så hoppas vi att du får tid att gå ner i varv. Med lugnet kommer en känsla av flow som hjälper oss att fortsätta vara lekfulla och kreativa. Canon har en fin vinterkampanj som berättar mer om mindfullness och dess inverkan på skapandet.

Vi vill uppmärksamma det här lite extra så här kommer en specialdesignat pass kamerayoga till dig från vår kollega Robin. Med glimten i ögat bjuder han in dig - och en av våra klassiska Canonkameor från kameramuséet - att hitta lugnet igen. Här ser vi yogaposer som tidigare varit helt okända för världen.

 

Hur hittar du ditt flow?

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en bild och ladda upp på Instagram där du visar hur du skapar lugnet i vardagen och hittar tillbaka till ditt flow. Tagga även bilden med #cyberphotoflow och följ oss @cyberphoto_se på Instagram. 20 harmoniska vinnare kommer att väljas ut av vår jury och få var sin läcker Canon-röd yogamatta i begränsad upplaga hemskickad.

CanonFYF_gif.gif

Regler för tävlingen

Bilden ska vara tagen av dig och uppladdad på Instagram med taggen #cyberphotoflow senast 2022-12-15 samt att du följer oss @cyberphoto_se. Max 1 bidrag per deltagande. Om fler bidrag laddats upp är det den senaste bidraget som gäller. Tävlingen pågår till den 15 december och 20 vinnande bidrag kommer att väljas ut av vår jury och kontaktas på fredag den 16 december.

Vinnarna kommer sedan att kontaktas samt de vinnande bidragen publiceras i vår blogg och på sociala medier. Tävlingen är ej associerad med, arrangerad av eller knuten till Instagram/Meta. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda samt familjemedlemmar till anställda hos CyberPhoto får ej delta.

Lycka till!