Event: Sony Wildlife Explorers

Den 12 december är du välkommen på ett fullspäckat onlineevenemang, helt gratis!

Sony välkomnar dig till ett fullspäckat liveevent den 12 december där du får lära dig mer om naturfotografering och hur Sony Wildlife Explorers ser effekterna av klimatförändringar i sitt arbete. Onlineevenemanget börjar med föreläsningar av Wildlife Explorers och avslutas med en gemensam diskussion om fotografi, klimatförändringar och vilda djur.

Sony Wildlife Explorers är Melissa Schäfer, Fredrik Granath, Staffan Widstrand, Floris Smeets, Magnus Lundgren, Marcus Westberg och Roy Mangernes. Deras prisbelönta arbete lyfter fram bevarande och mångfald. Deras starka bilder och videor är fängslande samtidigt som de skapar medvetenhet om viktiga ämnen inom natur- och djurlivssfären. Alla Wildlife Explorers har unikt berättande genom sitt arbete i olika miljöer.

Delta gratis i detta onlineevenemang den 12 december kl 15:00

Klicka här för att registrera dig: Wildlife Explorers Event

Program

15:00 Välkommen

15:15 “Polar Tales”, av Melissa Schäfer & Fredrik Granath Berättande i isens, livets och framtidens namn. Arktis och klimatförändringar sett genom isbjörnens ögon.

15:45 Paus

15:55 ”Ett uråldrigt naturarv”, av Staffan Widstrand Ett besök i några av Sveriges snabbt försvinnande gammelskogar och de eleganta vildväsen som kallar dessa för sitt hem. Om känslan av att vara i en 8000 år gammal skog och hur man kan fotografera dem på ett sätt som kan förmedla den där wow-känslan.

16:25 Paus

16:35 ”Den nordiska vinterns strider”, av Floris Smeets Floris kommer att berätta om vad som driver honom att fortsätta gå ut i naturen för att fånga en viss bild och klimatförändringarnas effekter på det nordiska djurlivet under vintern.

17:05 Paus

17:15 “Wild Ocean - 80% unmapped, unobserved, and unexplored”, av Magnus Lundgren Möt havets fascinerande djurliv, samtidigt som Magnus berättar om varför havet är vår så viktiga och förbisedda livsmiljö på jorden.

17:45 Paus - Introduktion till paneldiskussion, Q&A

17:55 Paneldiskussion, Q&A

18:25 Paus

18:30 Paneldiskussion och Q&A fortsätter

19:00 Programmet avslutas

SonyWildlifeExploreres_blogg2.jpg