Drönarsöndag: Hela regnbågen

Hela regnbågen, men den borde kanske egentligen heta regncirkeln.

Thomas hos oss tog denna bild i september men det är först nu som vi fått spridningsillstånd på den. Han berättar: "Äntligen har jag lyckats fånga hela regnbågen! På rätt höjd och rätt vinkel så kan man se hela cirkeln. Och, ja, de är faktiskt runda. Jag behövde ta 12 bilder för att hela "bågen" skulle rymmas och sedan satte jag ihop dem till ett panorama."

Klicka här för att större bild >>

Bilden är tagen med DJI Mavic 3


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde över 1000kr! 

Många ser nog fram emot att få se just din bild!