Bloggpost

2022-11-28

Fotomässan 2022 - Steve Winter

En av världens främsta djur- och naturfotografer håller föredrag på Fotomässan 2022!

Steve har varit fotograf för National Geographic Magazine i över två decennier och producerat berättelser om några av världens mest svår fotograferade och ikoniska djur. Han har specialiserat sig på stora katter och hans dokumentärfilmer om jaguarer, leoparder, tigrar och trädklättrande lejon har sänts på Nat Geo WILD. Han är en Nat Geo Explorer och hans arbete har uppmärksammats med många internationella utmärkelser: han har utsetts till BBC Wildlife Photographer of the Year och BBC Wildlife Photojournalist of the Year. 

På sitt första föredrag i Sverige någonsin kommer han ta dig med på en inspirerande resa i hur det är att jobba som National Geographic fotograf. Bland annat kommer få följa med till Indien och höra hur han fotograferade några av sina främsta tigerbilder.


Fotomässan 2022

Under fotomässans tre dagar hittar du mängder av inspiration och insikter när du besöker aktivitetsområden, lärarledda workshoprum med foto- och filmaktiviteter, fotoutställningar och fria seminarier. Du har också chansen att träffa specialister, fotografer och tillverkarna i branschen så att du kan titta på och testa de allra senaste produkterna.

Aktuell biljettkampanj - Passa på!
Just nu har Fotomässan en biljettkampanj där du får 20% rabatt på ditt biljettköp! Erbjudandet gäller endast t.o.m. 1 december, så passa på att säkra din biljett redan idag!

Köp din biljett här: Fotomässan 2022