Bloggpost

2022-11-29

Fotomässan 2022 - Helen Sloan

Helen berättar om jobbet som stillbildsfotograf under inspelningen av Game of Thrones!

Under föredraget kommer Helen att berätta om sitt jobb som stillbildsfotograf under inspelningen av TV serien Game of Thrones. Du kommer att få höra historier från inspelningarna, hennes sätt att jobba, utrustning och tekniker för att få fram de perfekta bilderna som på ett bra sätt speglar serien.

Ända sedan Helen var liten så har hon fotograferat. Efter studierna i Belfast reste hon runt i världen och fotograferade olika artister. Som en följd av detta erbjöds hon jobb som fotograf i anslutning till skräckfilmer. Detta ledde till mer jobb inom film och TV branschen och slutligen jobbet som ansvarig för stillbildsfotografering för HBO serien Game of Thrones. Detta jobb innefattar allt från förproduktion till den sista dagens filmning och täcker många områden från porträtt och närbilder.


Fotomässan 2022

Under fotomässans tre dagar hittar du mängder av inspiration och insikter när du besöker aktivitetsområden, lärarledda workshoprum med foto- och filmaktiviteter, fotoutställningar och fria seminarier. Du har också chansen att träffa specialister, fotografer och tillverkarna i branschen så att du kan titta på och testa de allra senaste produkterna.

Aktuell biljettkampanj - Passa på!
Just nu har Fotomässan en biljettkampanj där du får 20% rabatt på ditt biljettköp! Erbjudandet gäller endast t.o.m. 1 december, så passa på att säkra din biljett redan idag!

Köp din biljett här: Fotomässan 2022