Drönarsöndag: Första advent

Kyrkårets första dag.

Eftersom det denna (drönar)söndag skulle vara första advent tyckte jag att en drönarbild på det temat skulle vara passande. Resultatet blev bilden ovan där jag i 15 olika bilder sprang med en NanLite PavoTube II 6C på huvudet och sedan sammasatt bilderna i Photoshop. DJI Mini 3 Pro har en maximal slutartid på 2 sekunder och så snabbt kunde jag omöjligt springa runt den etta jag ritat upp i snön på fältet.

DJI_0141_gif.gif
En "timelapse" av de 15 bilder som senare slogs ihop i Photoshop

Bilden är tagen med DJI Mini 3 Pro


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde över 1000kr! 

Många ser nog fram emot att få se just din bild!