Ricoh Street Photo Walk

Häng med på Photo Walk den 15 oktober i Stockholm!

Vi bjuder nu in till Ricoh Street Photo Walk den 15 oktober i Stockholm och du har chansen att vara med på detta event via oss på CyberPhoto! Eventet leds av fotografen Antonio Pisani från Ricoh och Fredrik Fernlöf, svensk Ricoh-ambassadör och erkänt duktig fotograf samt personal från Focus Nordic som hanterar Ricoh i norden. Följ med på Stockholms gator med support av två mycket duktiga fotografer och få en start eller nystart på ditt gatufotograferande – helt kostnadsfritt.

Du som vill ha inspiration för ditt fotograferande eller komma igång med gatufotografering får en unik chans att få det i en årstid som passar perfekt för det. Det är ett begränsat antal platser på denna Ricoh Street Photo Walk så anmäl dig nu- Det är kostnadsfritt att delta men vid förhinder vill vi att du avanmäler dig aktivt då det annars utgår en No Show-avgift på 499kr.

Du behöver inte ha en Ricoh-kamera för att anmäla dig eller för att delta men alla anmälda får ett erbjudande om att köpa en kamera av oss på CyberPhoto till ett mycket bra pris.

Alla deltagare bjuds på lunch under eventet.

Plats: Hotel C, Vasaplan 4, Stockholm
Tid: 11:00 – 15:00
Lunch: 12:30
Anmälan: via mail till photowalk@cyberphoto.se – först till kvarn gäller, begränsat antal platser

Inför eventet:

  • Ta med din egen fotoutrustning
  • Klä dig för att vara utomhus
  • Vi äter på buffé så eventuella allergier reglerar man själv
  • Anmälan ska innehålla namn, mobilnr, e-post och din adress

Se mer från Fredrik Fernlöf och Antonio Pisani