Nyhet

2022-10-04

Nyhet: Nisi Filter Swift System

Ett nytt flexibelt filtersystem!

Det nya filtersystemet är utformat för kontentkreatören i farten. Det är ett flexibelt system där användaren kan använda fyra olika filter samtidigt, vilket sedan kan ge upp till 15 olika effekter beroende på vad man vill åstadkomma.

Den nya filterserien bygger på det befintliga variabla ND-filtret True Color med 1-5 steg, där man sedan trycker fast de övriga nya filtren på plats. Det går att kombinera upp till fyra filter samtidigt. Den nya filterserien består av tre nya filter; ett ND-filter med 4 steg, ett Black Mist 1/4 och ett UV IR CUT-filter, samt en adapter för att även kunna använda dessa utan det variabla ND-filtret.

Dessa filter finns i storlekarna 67, 72, 77, 82 och 95mm och levereras både som separata filter samt i tre olika kit beroende på användarens preferenser: VND / Black Mist-kitVND-kit och VND Add On-kit.

• Variable ND 1-5 Stops True Color Ger 1–5 steg längre slutartid. Filtret har NiSi:s populära True Color-teknik som eliminerar de färgskiftningar som kan förekomma i variabla filter. Filtret har en tunn design och kan användas med ett 16mm objektiv utan att orsaka vinjettering.
Läs mer och beställ här: Nisi Variabelt gråfilter True Color (1-5 steg)

ND 4 Stops Ökar slutartiden med 4 steg, och när det används tillsammans med Variable ND 1–5 steg får man ett 5–9 stegs variabelt ND-filter. Filtret har NiSi:s nya Multi Ti-coating som gör det mer motståndskraftigt mot repor och skyddar mot reflexer.
Läs mer och beställ här: Nisi Filter Swift System ND16 (4 steg)

Black Mist 1/4 ger extra dimension och karaktär åt dina bilder. Ljuskällor får en mjuk diffusion medan skuggorna behåller sin nyans och svärta. Sänker kontrasten, mjukar upp rynkor, jämnar ut fläckar och skapar en mjuk, pastelliknande ljuskvalitet.
Läs mer och beställ här: Nisi Filter Swift System Black Mist 1/4

UV IR CUT är utformat för att ge färgbalans åt kameror som inte har något IR-filter framför bildsensorn, som t.ex. BMPCC eller RED-kameror, när man fotograferar med ND-filter. Filtret stoppar både UV-strålning under 390nm och IR-strålning över 700nm.
Läs mer och beställ här: Nisi Filter Swift System UV IR Cut