Bloggpost

2022-10-10

Göteborgs Fotodag 2022

Sveriges Fotodagar rullar vidare mot Göteborg!

Under Göteborgs Fotodag hittar du den senaste fototekniken, möter tillverkarna som låter dig testa nya kameror, objektiv och andra tillbehör som stativ och väskor. Är du på gång att skaffa dig en ny utrustning, då har du här chansen att prata direkt med experterna – för att hitta just det som passar dig! Och framför allt: vad som känns bäst just i din hand!

Du har också möjlighet att ta del av exklusiva mässerbjudanden hos oss under dagen.

Du som inte har möjlighet att fysiskt besöka mässan kan se den livestreamad här: Kamera&Bild Göteborgs Fotodag LIVE

Under Fotodagens inspirerande föredrag får du möjlighet att själv utvecklas som fotograf. De välkända fotograferna delar med sig av sina kunskaper och bjuder på sina idéer. Under Fotodagen möter du proffs inom en mängd olika genrer, som alla ger dig tipsen för hur du kan bli en bättre fotograf! Du lyssnar till deras föredrag för att höra mer om tankarna bakom bildskapandet, och du möter dem även personligen för att kunna ställa just dina frågor – om motiven, utrustningen och vägen fram till den perfekta bilden.

Program

09.00  Fotodagen öppnar
09.30 Niclas Ahlberg
10.45  Richard Walch [engelska]
12.00  John Hellström
12.45  Lunchpaus
14.00  Paneldiskussion
15:00  Jessica Wikström
16.15  Hans Strand
17.00  Fotodagen avslutas

Vi  kommer även att ha en paneldiskussion där några av Sveriges mest meriterade fotografer diskuterar aktuella ämnen inom fotografin utifrån sina egna erfarenheter och sitt bildskapande. Under diskussionen som leds av moderator Calle Rosenqvist från Kamera & Bild kommer det även finnas möjlighet för dig i publiken att ställa frågor.

Nytt för i år är att alla seminarier, vimmel från mässgolvet samt exklusiva och spännande intervjuer kommer att livesändas för att ni som inte har möjlighet att närvara fysiskt, skall få ut så mycket som möjligt av dagen – fast hemifrån.

Mässdelen är kostnadsfri att delta i.

Köp biljett till föreläsningarna här - just nu - gå två och betala för en, 395:- 

Dag och tid: 22 oktober kl 9:00-17:00 Plats: Chalmers, Chalmersplatsen 1 i Göteborg

Varmt välkommen!