Vi har Peak Design Mobile!

Lär känna världens smartaste mobilskal.

Att Peak Design ligger bakom några av marknadens bästa kameratillbehör är det nog få som missat men visste du att de även gör mobilskal? I sann traditionsanda sammanfogar Peak Design praktisk funktion och snygg design i vad de kallar Mobile Fabric Case, ett mobilskal som balanserar elegant tunnhet, robust skydd och smarta funktioner. Mobilskalet är även kompatibelt med Apples MagSafe-tillbehör.

Genialiteten ligger i Peak Designs SlimLink-teknologi som är både ett magnetiskt och mekaniskt lås inbyggt i skalet som enkelt låter dig fästa din telefon på Peak Designs mobiltillbehör såsom bilhållare, cykelhållare, laddare, väggfästet eller den tunna plånboken, för att nämna ett par stycken.

Vår planet är något Peak Design värnar om så förutom att vara helt koldioxidneutral skänker de även 1% av deras intäkter till ideella verksamheter för miljön genom 1% For The Planet.

Oavsett om du är påväg till jobbet, följer ett recept i köket, tränar eller bara njuter av dagen så har Peak Design tillbehören för att göra livet lättare. Mobilskalet finns även i varianten Mobile Loop Case som har en ögla för minskad risk att tappa telefonen.

Se alla Peak Designs mobiltillbehör här: Peak Design Mobile