Test: GoPro Hero10 Black

Test

Trots brister är Hero10 Black en av marknadens bästa actionkameror!

Snabb, lättsam och kraftfull - GoPro Hero10 Black. Det nya GP2-chippet ger möjligheten att spela in 5,3K video i dubbla hastigheten mot föregångaren, fotografera i 23MP, förbättrad prestanda i lågt ljus och HyperSmooth 4.0-stabilisering i alla kameralägen.

Mats skriver: Efter att ha testat GoPro HERO10 Black en hel dag ute på skotertur samt vid skogsarbete och snöröjning med assistans av kollegan Robin, så kan vi bara konstatera att HERO10 ger en helt fantastisk bildstabilisering.

Skoterföret var ungefär det sämsta man kan tänka sig med hård packad snö och på gränsen till is, och det skakade och vibrerade rätt rejält, men HERO10 lyckades ändå hålla bilden helt stilla! Jag provade även filma liknande skotersekvenser med HERO8 som jag råkade ha med mig, och den klarade inte alls av att stabilisera bilden lika bra som HERO10.

Läs hela testet här: GoPro Hero10 Black

Se GoPro Hero10s fantastiska stabilisering i videon nedan: