Nyheter från Garmin: Fenix 7 och Epix Gen. 2

Nyhet

Idag lanserar Garmin inte mindre än två multisportklockor i premiumsegmentet, fullproppade med nya funktioner och förbättringar.

Fenix 7

Veckan har 7 dagar. Och Fenix 7 är framtagen för att klara dem alla. Ta dig an vilken sport- eller outdoorutmaning som helst med de allra senaste träningsfunktionerna, aktivitetsapparna, hälsofunktionerna och mer. Upplev full kontroll genom välbekanta knappar och enkelhet med nytt pekskärmsgränssnitt. Få nya insikter om utvecklingen av din uthållighetsprestation över tid, följ din träningsutveckling och vägen mot en bättre kondition och starkare kropp och hantera din uthållighet på ett effektivare sätt.

GarminFenix7Skärmar_blogg.jpg

Använd välbekanta knappkontroller eller det nya pekskärmsgränssnittet för att komma åt funktioner och val. Få insikter och mätvärden om din prestation så att du kan lägga dig på rätt nivå och bli mer uthållig. Optimera återhämtningen och din allmänna hälsa genom att övervaka din puls, andning, stress, sömn med mera. Genom åtkomst till flera olika satellitsystem (i Sapphire Solar-versionerna) och andra sensorer får du ännu bättre positionering när du ger dig ut.

För dina lite lugnare dagar finns uppkopplade funktioner som smarta aviseringar, musik och Garmin Pay™ kontaktlös betalning. Solar-versionerna har som namnet antyder solceller som använder solenergi för att förlänga batteritiden. Och Fenix 7X har en inbyggd LED-lampa så du kan fortsätta dina äventyr när det blir mörkt.

Utmärkande egenskaper

 • Uppdaterad extremt tålig deisgn, testad enligt amerikansk militärstandard för värme, stöt- och vattenbeständighet
 • Avsevärt förlängd batteritid. Med tillvalet Solar kan du utöka batteritiden i GPS-läget med 30%
 • Nytt responsivt pekskärmsgränssnitt
 • Inbyggd LED-lampa för ökad säkerhet när du springer i mörker (Endast Fenix 7X)
 • Multi-GNSS ger dig åtkomst till flera globala satellitsystem för bättre navigering i krävande miljöer
 • Topografisk karta som visar terrängkonturer, höjdkurvor, kustlinjer och mycket mer
 • Pistkartan SkiView™ låter dig se namn och svårighetsgrad på backarna i fler än 2000 skidorter över hela världen


Läs mer och beställ redan nu: Fenix 7 | Fenix 7S | Fenix 7X

Epix Gen. 2

Epix Gen. 2 är en multisportklocka i premiumsegmentet med en fantastisk AMOLED-skärm med sapphire-lins och boettring i titan som har upp till 16 dagars batteritid. Håll dig uppkopplad med smarta funktioner, Garmin Pay™ kontaktlös betalning och musiklagring. Förstå din kropp bättre med hälsoövervakning dygnet runt som registrerar Puls Ox, puls, andning med mera.

Träna på ditt sätt med fler än 30 aktivitetsappar och ta det ett steg längre med prestationsmätning och Garmin Coach-träningsplaner. När du är redo för äventyr kan du ladda ner TopoActive kartor via Wi-Fi eller få det förinstallerat på Sapphire-modellerna.

GarminEpix2Skärmar_blogg.jpg

Garmin Epix Gen. 2 kommer i tre eleganta utföranden: Skiffergrå/Rostfritt stål, Sapphire Svart/Kolgrå titan och Sapphire Vit/Titan där förutom de visuella skillnaderna så kommer Sapphire-modellerna med förinstallerade TopoActive kartor och Multi-GNSS (GPS, GLONASS och Galileo).

Utmärkande egenskaper

 • Ljusstark 1,3" always-on AMOLED-skärm
 • Nytt responsivt pekskärmsgränssnitt för snabb tillgång till val och funktioner.
 • HIIT-PASS - Använd den nya aktivitetsprofilen för att köra och registrera anpassade pass
 • Multi-GNSS ger dig åtkomst till flera globala satellitsystem för bättre navigering i krävande miljöer
 • Topografisk karta som visar terrängkonturer, höjdkurvor, kustlinjer och mycket mer
 • Upp till 16 dagar batteritid i smartwatch-läget
 • Avancerad sömnregistrering
 • Förinstallerade sportappar för bland annat terräng- och banlöpning, simning, cykling, golf, surfing, inomhusklättring och mycket mera
 • Med Garmin Pay kan du smidigt och kontaktlöst betala


Läs mer och förbeställ redan nu: Garmin Epix Gen. 2