Drönarsöndag: Jättens avtryck

Skostorlek 156 meter.

En härlig morgon den 6e Juni 2021 var jag ute och spatserade i vackra naturreservatet Strömbäck-Kont, beläget vid kusten cirka 2 mil söder om Umeå. Jag har många gånger haft med mig kameran hit men denna dag hade även drönaren fått följa med i väskan så jag startade upp den i syfte att få se Strömbäck-Kont från ett nytt perspektiv och blev inte besviken.

De flesta som äger en drönare kan nog skriva under på att det är häftigt hur de låter oss upptäcka former och mönster vi aldrig annars skulle sett från marken. Just denna morgon råkade det vara något som liknande ett enorm fotavtryck.

/Carl

Bilden är tagen med DJI Mavic Pro.

Klicka här för att se större bild >>

"Vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! 
Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag så maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst. Berätta gärna lite kort om bilden. Den måste vara på minst 1200 pixlar. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design. Värde 1100kr - 2000kr! ​Många ser nog fram emot att få se just din bild!