X-files: Humor

Ute på en sjö långt in i det norrländska inlandet så finns denna sten med helt ovidkommande vägskyltar. Någon som bor i närheten har helt klart humor.

Bilden är tagen med Fujifilm GFX 100 + GF 100-200/5,6R LM WR, 200mm, 1/210s, f/5,6 och ISO 100.

Jag kan ju passa på att hylla optiken. Detta är en mycket skarp och kompentent optik med en bra bildstabilisering. Utan tvekan toppklass. Jag älskar Fujinon GF 250/4 som förmodligen är en av de bästa objektiv som någonsin tillverkats, men ute på roadtrips så använder jag oftast GF 32-64 och GF 100-200. Detta då jag behöver många gånger behöver agera snabbt om jag står olämpligt till med bilen på en väg eller så. En zoom underlättar också då samt att jag helst inte vandrar så mycket ute i högt gräs på grund av fästingar. 

/Thomas