Profoto Stories - Matthew Jordan Smith fångar de flyktiga ögonblicken

I sitt hektiska liv som beauty- och kändisfotograf behöver Matthew Jordan Smith kunna lita på sina blixtar. ”Min passion för fotografering grundar sig i möjligheten att frysa ett ögonblick i tiden som aldrig kommer tillbaka. Allt utvecklas och förändras runt omkring oss, men med en kamera och några bra blixtar kan jag skapa och fånga ett ögonblick och föreviga det för all framtid.”

Matthew Jordan Smith bor i Tokyo men reser mycket runt omkring i världen som beauty- och kändisfotograf.

”För att hänga med i utvecklingen och kunna skapa vackra bilder måste jag hela tiden vara i rörelse och ständigt tvinga mig ut ur min trygghetszon för att prova nya saker. Så fort jag märker att jag gör samma sak om och om igen vet jag att det är dags för mig att testa något nytt”, säger Matthew.

Läs hela artikeln och se Matthews bilder här: Matthew Jordan Smith fångar de flyktiga ögonblicken