Nyhet: Insta360 GO 2

Nyhet

Insta360 lanserar idag GO 2, en stabiliserad actionkamera som bara väger 27 gram.

Insta360 GO 2: s ultralätta kropp möjliggör högupplöst, handsfree-inspelning och låter dig enkelt fånga ditt perspektiv utan någon av de obekväma tillbehören som med en traditionell actionkamera. Kameran är vattentät och har en utbytbar skyddslins som säkerställer att du är redo för alla äventyr.

Insta360_GO2_blogg3.jpg

En kraftfull sensor

Trots sin storlek så presterar GO 2 som andra flaggskeppskameror medan den väger 6 gånger mindre. En 1/2,3-tums sensor, som är standard för de flesta actionkameror, gör det möjligt för GO 2 att skapa skarpa och detaljerade filmer i upp till 1440p.

Insta360_GO2_blogg4.jpg

Alltid stabilt

Oavsett var du monterar GO 2 så eliminerar Insta360 varje skakning, hopp och lutning med deras FlowState stabilisering.

Insta360_GO2_blogg2.jpg

Håll dig laddad

GO 2's Charge Case är det perfekta tillbehöret. Snäpp fast GO 2 i väskan så är du laddad på en halvtimme. Med fodralet kan GO 2 filma i upp till 150 minuter innan du behöver ett uttag. Det är dubbelt så länge som de flesta actionkameror, till en bråkdel av storleken.

GO 2: s väska fungerar också som en fjärrkontroll, ett stativ och ett handhållet grepp för att fotografera selfies. Den har till och med en stativgänga för att fästas på en selfie-stick. Med laddningsfodralets inbyggda Bluetooth kan du styra din GO 2 från upp till 10 meter bort. Montera bara kameran var du vill och använd sedan fodralet för att styra kameran på avstånd.

Insta360_GO2_blogg1.jpg

Redo för äventyr

Surfa, bada eller sola vid havet? GO 2 är vattentät ner till 4 meter utan bekymmer. GO 2 är IPX8-klassad direkt ur lådan. Det inbyggda linskyddet går att byta ut om det blir repigt eller kan bytas ut mot ND-filter för att få få balanserade färger och kontrast under de ljusaste dagarna.

Insta360_GO2_blogg5.jpg

Förbeställ redan nu: Insta360 GO 2