Sommarjobba hos oss!

Vi söker sommarvikarier, vill du arbeta hos oss på CyberPhoto i sommar så skicka in din ansökan till oss direkt! Vi söker personal till inköp och försäljning (Telefon, mejl och chatt eller i vår butik). Vi behöver dig som är målmedveten, ansvarstagande, mycket självgående och redo att arbeta tillsammans som ett team. Tipsa gärna dina vänner om denna möjlighet inför sommaren!

Du som ansöker som medarbetare på försäljningsavdelningen eller i butiken ser vi har god produktkunskap inom foto och video samt gillar prata med kunder via telefon, mejl, chatt eller i butik. Erfarenhet av försäljning, fotografering och/eller videoproduktion är meriterande.

Arbetet på inköpsavdelningen innefattar bland annat leverantörskontakt, orderläggning, ledtids & leveransbevakning för att kunna erbjuda våra härliga kunder de produkter som efterfrågas. Du som söker jobb hos oss har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett sommarvikariat med fasta arbetstider och fast lön hos oss i Umeå. Du som verkligen vill arbeta hos CyberPhoto är den vi primärt söker och det kan finnas en möjlighet till extraarbete även efter sommarperioden. Inköp och försäljning är de områden där vi behöver förstärkning under semestern.

Märk din ansökan med "Sommarjobb Inköp" eller "Sommarjobb Försäljning" i ämnesraden, så vet vi vilken avdelning du söker till. 

Sista ansökningsdag den 14/3. Maila din ansökan till jobb@cyberphoto.se