Nyhet från Canon!

Nyhet

Canon lanserar uppföljaren på deras mycket populära EOS M50 som nu blir kallad Mark II. Denna kamera är perfekt för dig som vill börja fotografera eller filma med något annat än mobiltelefonen och ta dina bilder till en helt annan nivå. Kameran har många bra funktioner för nybörjaren men är fortfarande tillräckligt kraftfull för professionell användning.

Mark II-modellen har samma bildsensor och processor som föregångaren, men nya autofokusalgoritmer gör att fokuseringen är snabbare och säkrare. Man har även anpassat kameran för filmare, vloggare etc genom att integrera webkamerafunktion (stöder Canons Webcam Utility-programvara), möjlighet till ren videosignal från HDMI-utgången och en snabbfunktion för att starta/stoppa filmningen på kamerans skärm.

Läs mer och förbeställ redan nu: Canon EOS M50 Mark II