Mindre än en månad kvar!

Vi vill påminna om tävlingen med temat Matfoto och det är fri tolkning av temat för dig som fotograf och tävlande. Läs igenom reglerna och se till att vara med så har du chansen att vinna priser från Canon med ett värde över 45000:- till de tre som tar sig till pallplats. Lycka till och välkommen att tävla!

Temat är Matfoto och det är fri tolkning av temat. Man får delta med ett (1) bidrag per tävlande. Du måste ha tagit bilden själv. Fri efterbearbetning men alla delar av bilden måste vara delar av dina egna bilder. Bidraget skickas in per mail till blogg@cyberphoto.se som JPG och minst 1024 pixlar bredd samt max 3 MB i filstorlek. Bilden ska BIFOGAS i mailet, ej länkas till molnfunktion eller komprimeras. Bidrag som inte uppfyller detta raderas. Vi förbehåller oss endast rätten att presentera bidraget i samband med tävlingen, inget annat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas och släkt, familj samt nära vänner till medarbetare på CyberPhoto eller Canon får ej delta.

Förstapris: Canon EOS R kamerahus + RF 24-105/4-7,1 IS STM
Andrapris: Canon EOS RP kamerahus + RF 24-105/4-7,1 IS STM​
Tredjepris: Canon EOS M50 svart kamerahus + EF-M 15-45/3,5-6,3 IS STM​

Tävlingsperiod 15 januari - 15 mars 2021.

Aldrig fotat mat förut? Läs då vår artikel: Lär dig fota mat med Erika Lidén