Drönarsöndag: Selfie

Där långt ute på isen står en man och inväntar solnedgången. Den mannen är jag. När drönaren ändå hovrar där uppe så passade jag på att ta en selfie. Blev en av de bättre bilderna på mig. Kanske skulle ha den som profilbild på facebook.

Någon kommer säkert att undra vilken väska jag använder på bilden, och det kan vara svårt att se, så svaret är Lowepro ProTactic 450 AW.

Drönare ger möjlighet till kameravinklar som aldrig varit möjliga förut utan helikopter. En helt ny värld av fotografering öppnas.

Bilden är tagen med en DJI Mavic 2 Pro.

Klicka här för att se bilden i större format >>

Vill du vara med i Drönarsöndag med din egen bild? Maila bilden till blogg@cyberphoto.se och ange Drönarsöndag som ämne. Bilden måste vara i jpg och i minst 1024 pixlar. Det kan vara vilket motiv som helst. Berätta gärna lite om bilden eller om situationen när bilden togs. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har ett sådant innan bilden skickas in.

Vi kommer söndagar framöver att visa bilder tagna med drönare.

/Thomas