Nyhet

2021-11-08

Nyhet: Zhiyun Crane M3

Zhiyun lanserar mångsidig kompakt gimbal för smartphones, actionkameror och spegelfria systemkameror.

Oavsett om du filmar med en smartphone, actionkamera eller en spegelfri kamera – är den nya Crane M3 en gimbal för dig. Funktioner som förbättrat grepp, en ny snabbkoppling, större skärm och möjligheten att ansluta en mikrofon är bara några av de spännande funktionerna vi hittar på den nya gimbalen från Zhiyun.

På baksidan hittar vi en ny 1,22" OLED pekskärm med en ny lättnavigerad och intuitiv design. Via skärmen kan du styra alla gimbalens viktiga funktioner som driftläge, motoreffekt osv. Med Crane M3 kan du också ändra kamerans inställningar genom att ansluta den antingen med en sladd eller via Bluetooth. Under skärmen finns en joystick som kan hjälpa dig att navigera i menyerna eller smidigt styra en av gimbalens tre axlar. Med den nya Crane M3 kommer också TransMount Expansion Base. En modul (ett tillval som ingår i Crane M3 pro-paketet) som gör att professionella mikrofoner kan anslutas direkt till gimbalen i stället för att addera extra vikt till kameran.

Motorerna är nästan 40% starkare än hos föregångaren M2 med en ny maxvikt på 1 kg vilket är mycket kraftfullt för dess storlek och gör den kompatibel med väldigt många spegelfria kameror. Kameran kan enkelt fästas på gimbalen med en nykonstruerad snabbkopplingsplatta som gör att du kan byta batteri på kameran utan att behöva balansera om. En annan spännande funktion är en ny inbyggd 800-lumen LED, färgtemperaturnivåerna kan ställas in mellan 3000-5400K. LED:n har också möjlighet att ansluta magnetiska ljusfilter som kommer i fyra olika färger.

Batteritiden är 8 timmar och laddningstiden endast 2 timmar. Gimbalen kan enkelt drivas via en powerbank och stöder snabb 25W PD-laddning.

M3 har innovativa lås och spärrar för förvaring. Gimbalen kan fällas ihop delvis eller helt. Inga justeringar av axlarna krävs när man med en monterad kamera fäller ihop gimbalen till hälften och inga ombalanseringar behövs när man fäller ut den.

Läs mer och beställ redan nu: Zhiyun Crane M3 | Zhiyun Crane M3 ComboZhiyun Crane M3 Pro