Vi söker en produktkommunikatör

Är du duktig på att formulera dig och har en passion för både informativa texter och teknik? Passa då på att söka en av våra tjänster som produktkommunikatör.

Vi söker en kommunikativ person med uppgift att lägga upp produkter i vår webbutik. Då vi arbetar med foto, video, mobiltelefoni och outdoor så är ett intresse för denna typ av teknik och produkter en extra bra tillgång. Vi söker dig som har förmågan och viljan att skriva informativa, korrekta och säljande texter. Informationen som behövs består främst av text men det läggs även till bilder för varje produkt.

Det är viktigt att du har en god vana att jobba med datorer och att du kan uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift. Meriterande om du har kunskap inom Officepaketet, främst Word och Excel, samt erfarenhet från något bildredigeringsprogram. Du behöver vara noggrann och strukturerad, ha lätt för att samarbeta med människor samtidigt som du klarar av att jobba självständigt. Vi jobbar ofta i ett högt tempo inte minst när det dyker upp nyheter på marknaden. Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper. Känner du att det här är något för dig? Sök tjänsten hos oss, skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till jobb@cyberphoto.se.

- Tillträde: Omgående
- Heltid (40 timmar/vecka)
- Tjänsten gäller på plats i Umeå
- Lön enligt avtal
- Varaktighet: Tillsvidareanställning med 6 månader provanställning