Nyhet från Sigma!

Nyhet

Idag visar Sigma upp ett lättviktigt zoomobjektiv med fast bländare anpassad till APS-C sensorer.

Sigma 18-50/2,8 DC DN Contemporary är en fin addering till deras DC DN-serie bestående av den populära trion 16mm, 30mm och 56mm med en bländare på F/1,4. Detta objektiv motsvarar 27-75 i fullformat vilket gör den mycket användbar till allt från landskap till porträtt och arkitektur för att nämna ett fåtal områden. Objektivet har även ett minsta fokuseringsavstånd på 12,1 cm vilket gör att den även passar bra för närbildsfotografering.

Autofokusen är exceptionellt snabb och tyst tack vare stegmotorn, vilket kan vara särskilt användbart vid videoinspelning eller för snabba motiv som barn och djur. Med en vikt på 290g och en längd på strax över 76mm så lämpar sig detta objektiv ypperligt även på resande fot.

Läs mer och beställ här: Sigma 18-50/2,8 DC DN Contemporary