Nu kan du beställa PavoTube II

Nyhet

Här är den efterlängtade uppgraderingen till NanLites populära lysrör.

De nya PavoTubes har samma åttkantiga form som tidigare modellen 6C men har flera nya funktioner och nya storlekar, ett extremt brett justerbart färgtemperaturintervall 2700 K till 12000 K, nytt gränssnitt och mycket annat. PavoTube II är en otroligt mångsidig LED-belysning som har 0 till 100% dimning med maximal belysning på 746 lux vid 5600 K, fullspektrum RGB-kontroll och förprogrammerade belysningseffekter.

En mängd praktiska simuleringseffekter ger din kreativitet nya valmöjligheter. Varje pixeleffekt kan fritt definieras och omformas med hastighet, mättnad och fjärrkontroll, så den blir exakt rätt och skapar härliga effekter. De är perfekta för användning både i studio och i fält, finns i tre olika storlekar och är T12-kompatibla. Alla modeller har tre 1/4-20-fattningar. Höljet är tillverkat av lätt aluminium.

Med den nya appen kan användaren styra det mesta av sin utrustning från NanLite och NanLux och ha snabb kontroll över alla aspekter av ljusdesignen genom att helt enkelt flytta skjutreglage på skärmen, lägga till förinställningar för enstaka armaturer eller grupper av armaturer och mycket annat. När appen är ansluten till den nya Nanlink-boxen kan användaren även styra 2,4 GHz-moduler via appen.

Läs mer och beställ här: PavoTube II