DJI lanserar Action 2!

DJI Action 2 är uppföljaren till Osmo Action som har fått stora uppdateringar både på utsidan såväl som insidan.

I mitten av 2019 lanserade DJI deras första renodlade actionkamera. Den har fått en mindre, smidigare och modulär design där du enkelt väljer själv vilka tillbehör du vill ha eller behöver. Sensorn har uppgraderats till en 1/1,7-tums 12MP CMOS-sensor. Action 2 erbjuder bland annat videoinspelning upp till 4K/120p, RockSteady 2.0 och HorizonSteady bildstabilisering.

Utmärkande egenskaper: 

 • 1/1,7-tums 12MP CMOS-sensor
 • Ljusstarkt objektiv på f/2,8 och 155° bildvinkel
 • Modulär design
 • Möjlighet till dubbla LCD-skärmar
 • Upp till 4K/120p i 130Mbps
 • 8x slowmotion i 1080p, 4x slowmotion i 4K
 • RockSteady 2.0 och HorizonSteady elektronisk bildstabilisering
 • Slutartider från 2 minuter ner till 1/8000 sekund
 • RAW-format för stillbilder
 • Använder microSD-kort upp till 256GB
 • Batteritid på upp till 180 minuter vid filmning i FullHD


DjiAction2_blogg2.jpg

Modulär magnetisk design
Den nya designen gör kameran extremt liten och smidig med en vikt på endast 56 gram. Tack vare de nya modulerna kan du själv välja vilket tillbehör som passar dig bäst. Vill du ha en skärm på framsidan så du kan se dig själv fäster du enkelt den modulen via magnet och krokar som hjälper till att hålla den på plats. Känner du att du inte behöver en extra skärm men lite extra kraft så fäster du enkelt batterimodulen där istället.

Läs mer och förbeställ nu: DJI Action 2