Canon Pro Days - LIVE med Lars Holm

Gratis föreläsning - Att skriva ut i stora format, applikationer och media

Lars Holm arbetar på Canon och har koll på allt för dig som vill veta mer om professionell printning i stort format.  Lars är nyfiken och har en gedigen kunskapsbas att dela med sig av. Han kan de många olika applikationer som passar Canons sortiment på storformatsmedia och brinner för att visa kunder och kollegor vad man kan göra med de imponerande verktyg som finns i segmentet.

Lars har lång erfarenhet av storformat, nästan hela 20 år. Kom in och lyssna mer på Lars när han öppnar upp den magiska värld som finns kring Pro print.  Under presentationen kommer du att få se olika applikationer som du kan göra i en storformatsskrivare och vilka media du kan använda och hur du får ut ditt budskap och hittar nya kunder. Du kommer också att ha möjligheten att ställa dina egna frågor till honom.

Föreläsningen hålls på ett Teamsmöte kl 16:00 den 26 oktober.

Läs mer om Lars föreläsning här: Canon Pro Days - Lars Holm