Vattenfall i fyrtal

Under sommaren har Sören Ekspong besökt ett flertal vattenfall i Jämtland tillsammans med sin Nikon Z6. Bilden ovan är en Laxtrapp vid Forsaledens naturliga äventyrsbad några mil utanför Östersund.

Sören berättar: Gillar resultatet med att då använda långa exponeringar. Blir då extra utmanande om man dessutom ska ha med folk i bilden. Gillar verkligen min Nikon Z6. Smidig och lätt att ta med sig och kräver därför inte heller något tungt stativ. Älskar även den manuella focusen med konturförstärkning. Fungerar suveränt bra och använder nästan alltid den numera när stativ används. Det jag dock tycker är synd är att skärmen inte kan fällas ut med kameran på högkant.

sören_ekspong_tri.jpg
Bild 1 - Sångbäcksfallet (Klövsjö) / Bild 2 - Tännforsen (Åre) / Bild 3 - Fettjeåfallet (Klövsjö)

Tack för att vi får dela dina fina bilder Sören! Gillar du bilden så får du gärna kommentera det på vår instagram @cyberphoto_se. Vill du också visa upp en bild som Sören? Skicka då in bilden till blogg@cyberphoto.se så kanske vi delar den här på bloggen och instagram!

Sören fotar som sagt med Nikon Z6, läs vårt test på kameran här >