Bloggpost

2020-09-22

Tävling: Livets stora ögonblick

Om ca en månad är det vårt årliga PhotoExpo och nu kör vi igång en tävling där vinnarna presenteras live på årets Expo som i år hålls online. Läs igenom reglerna och se till att vara med så har du chansen att tävla om priser värde över 15.000:- för de tre som tar sig till pallplats. Lycka till och välkommen att tävla!

Temat är "Livets stora ögonblick" och det är fri tolkning av temat. Man får delta med ett (1) bidrag per tävlande. Du måste ha tagit bilden själv. Fri efterbearbetning men alla delar av bilden måste vara delar av dina egna bilder. Bidraget skickas in per mail till blogg@cyberphoto.se som JPG och minst 1024 pixlar bredd samt max 3 MB i filstorlek. Bilden ska BIFOGAS i mailet, ej länkas till molnfunktion eller komprimeras. Bidrag som inte uppfyller detta raderas. Vi förbehåller oss endast rätten att presentera bidraget i samband med tävlingen, inget annat. . Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas och släkt, familj samt nära vänner till medarbetare på CyberPhoto får ej delta.

Vår interna jury kommer göra ett urval på de bästa bilderna som sedan kommer att presenteras i samband med PhotoExpo 2020 och under expohelgen kommer ni tittare rösta fram en vinnare som sedan presenteras i slutet av livesändningen.

Förstapris: Canon ImagePROGRAF PRO-300​ värde 9190:-
Andrapris: Presentkort på CyberPhoto värde 4000:-

Tredjepris: Presentkort på CyberPhoto värde 2000:-

Tävlingsperiod 22 september- 15 oktober 2020.