Tamron lanserar!

Nyhet

Tamron kommer nu med ytterligare ett fullformatsobjektiv till Sony E och denna gång handlar det om en telezoom i omtyckta brännvidden 70-300mm med en bländare på 4.5-6.3.

Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD är världens minsta och lättaste 70-300 och med en vikt på endast  545 gram passar det mycket bra till Sonys lätta och smidiga system. Trots storleken så ska denna optik leverera bilder av toppklass. Objektivet är dessutom utrustat med  Tamrons stegmotor RDX vilken ger en mycket snabb och exakt autofokus. Objektivet utnyttjar också fullt ut fördelarna av inbyggda kamerafunktioner, inklusive Sonys snabba hybrid-AF och ögon-AF som bidrar till en fantastisk fotograferingsupplevelse.

900x (1).jpg

Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD har en väderskyddad konstruktion och är perfekt för fotografer som vill vara ute i alla väder. Detta gör objektivet perfekt för fotografering av sport, djur och natur, porträtt och mycket mer.

900x (4).jpg

Det nya objektivet kommer att börja levereras i slutet av oktober.

Beställ objektivet redan nu: Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD