Stor uppdatering till din Insta360

Nyhet

Insta360 släpper nu ännu en stor uppdatering till din ONE R. Detta blir den tredje stora uppdateringen sedan kameran blev lanserad för under ett år sedan. Denna uppdatering kommer tillsammans med en helt ny Insta360 app som kan laddas ned redan nu till iOS eller Android.

insta360_uppdatering_blogg1.jpg

Insta360 har utvecklat en ny AI-teknik för att få bästa möjliga bildkvalitet i alla typer av ljus men i huvudsak i dåligt ljus. PureShot använder AI för att förbättra det dynamiska utbudet av foton samtidigt som bruset minskas och detaljerna bevaras, vilket ger en livlig bild. Vad som brukade behöva ta flera bilder kombinerat med automatisk exponeringsfunktion tar nu bara ett tryck med PureShot.

insta360_uppdatering_blogg2.png

Bilder med ONE R är nu skarpare än någonsin tack vare högre bitrate. Färger har också gjorts mer levande med en helt ny standardprofil, designad för de som vill ha ett mer levande utseende. För dig som vill ha mer kontroll över sina färger kan de också välja en LOG-profil eller välja standard för en mer naturlig känsla.

insta360_uppdatering_blogg3.png

ONE R kan nu användas som en full HD-webbkamera för samtal eller möten hemifrån. Insta360-appen upptäcker också hur många motiv som finns i ramen när du fotograferar med 4K vidvinkelmodulen och justerar zoomnivån därefter. När du använder 360 Modulen kan du använda ett nytt delat skärmläge som visar framåt och bakåt på samma gång.

AquaVision är en perfekt funktion för dig som filmar eller fotar under vattnet. Denna funktion läggs till i efterhand med Insta360-appen eller Studio, den använder AI-teknik för att balansera och korrigera undervattensfärger. Resultatet blir klara undervattensbilder och filmer, utan behov av externa filter eller svår redigering.

insta360_uppdatering_blogg4.png

Ny och förbättrad vindreducering ger bättre ljud oavsett vilken miljö du befinner dig i. Den senaste uppdateringen tillåter också möjligheten att använda röststyrning med dina AirPods. Perfekt för användning på avstånd.

Insta360 ONE R kan nu livesända i 360 °. Uppdateringen ger två sätt att sända. 360 Live, där publiken kontrollerar strömningens perspektiv, eller Reframe Live, där streameren kontrollerar perspektivet i realtid. Appen stöder streaming till YouTube, Facebook eller via en RTMP URL.

Uppdateringen innehåller även mer justeringar och funktioner, ladda ned uppdateringen i din Insta360 app redan nu!

Se vårt Insta360 sortiment här >