Samyang lanserar!

Nyhet

Nu lanserar Samyang ett till objektiv i sin smidiga objektivserie med Sony E-fattning, nämligen Samyang AF 35/1,8 FE.

Dessa mindre och smidiga objektiv från Samyang har blivit mycket populär då du får en mycket högpresterande optik för ett lågt pris i ett litet format. Denna nya 35mm passar perfekt in i denna serie med en mycket låg vikt och  ett lågt pris på endast 3790:-. Sonys egna version är dubbelt så dyr och har troligtvis liknande prestanda, vi kommer självklart testa dessa mot varandra när vi har möjlighet!

Objektivet är självklart anpassat för Sonys högupplösta fullformatskameror och ska ge hög skärpa i kant till kant och tack vare en stor bländaröppning på f/1,8 och 9 bländarblad ska den ge mycket fin bokeh. Objektivet är vädertätad precis som Sonys egna!

AF 35mm F1.8 FE _Reinold Aryee.jpg
Bilder tagna av Reinold Aryee

Förbeställ redan nu så får du med en liten Samyangväska på köpet som passar perfekt för dig som har använder Samyangs smidiga objektivserie då den får perfekt plats med antingen tre objektiv eller din kamera + ett objektiv.

samyang tiny bag.jpg

Första leverans beräknas i slutet av september!

Läs mer och förbeställ redan nu: Samyang AF 35/1,8 FE

AF 35mm F1.8 FE_Fabian Pfeifhofer.jpgBilder tagna av Fabian Pfeifhofer