Polaroid Now Limited Edition - The Mandalorian

Nyhet

Nu lanserar Polaroid en specialutgåva av deras populära direktbildskamera + film. Denna utgåva är gjord i samarbete med Disney/Lucasfilm och deras mycket populära serie The Mandalorian.

Den första Star Wars-filmen kom ut 1977 vilket är samma år som den första Polaroid OneStep lanserades. Många av er som är antingen Star wars- eller Disneyfans vet förmodligen redan vad The Mandalorian är för något, men för er som inte vet så är det en serie skapad av Lucasfilms/Disney som utspelar sig i Star Wars-universet. Den handlar om en grupp prisjägare som kallar sig själv Mandalorians, om du känner igen Bobba Fett från äldre Star Wars filmer så var han en så kallad Mandalorian. Serien finns att se på Disney + som nu äntligen finns tillgängligt här i Sverige. Polaroid släpper denna specialutgåva för att fira att säsong 2 börjar den 30e oktober.

Så denna specialutgåva kommer endast i ett mycket begränsat antal. Det kommer även ett begränsat antal specialfilm där ramen har motiv från serien. Rent tekniskt är kameran identisk som den vanliga Polaroid Now och trots att vara en specialutgåva är priset i princip den samma . Vi har fått tag på ett antal av dessa som finns i lager för leverans direkt, men passa innan lagret tar slut då vi inte får in några fler!

Läs mer och beställ här: Polaroid Now The Mandalorian

- This is the way -

polaroidxmandalorian_blogg1.jpg