PhotoExpo 2020: Richard Walch

Den första föreläsaren från Canon är Richard Walch som kommer gå igenom sina erfarenheter, tekniska tips och tricks med dig när han har fotat speedway med Canon EOS R6 och EOS R5.

Canons ambassadör och extremsportfotograf Richard Walch har varit på resa med nya EOS R6. Han har fotograferat en riktig adrenalinsport - Speedway. Nära hans hem finns en gammal klassisk Speedway-klubb full av karatärsstarka och extremt dedikerade medlemmar. Richard tillbringade en dag här och testade den nya kameran på alla möjliga sätt. Från exakta autofokusinställningar till hög bildfrekvens. Samt de nya RF-linserna.

Richard Walch möter du live på fredag den 23:e oktober kl 19:00  - vi sänder live här på hemsidan, och via Youtube och Facebook, eventet är kostnadsfritt.

Läs mer om årets PhotoExpo här >