Gör ditt livestreamande smartare

Yolobox är en portabel och funktionspackad monitor, enkoder, switcher och recorder - i en och samma produkt. Den är lätt och intuitiv att använda och passar perfekt för ex. sportlag, youtubers, religösa församlingar mm.

Yolobox streamar först direkt till Yololiv plattformen där den sedan automatiskt kan streama vidare till upp till tre andra plattformar samtidigt. Den har stöd för flera stora streaming-plattformar, bl.a. Facebook Live, Youtube och Twitch. Yolobox låter dig hantera upp till fem stycken källor samtidigt varav två stycken via HDMI-ingångar, en USB-ingång, ett SD-kort samt från en webbkälla. Enheten har även en HDMI-utgång vilket gör att du kan koppla Yolobox till en större bildskärm eller annan HDMI-enhet. Det finns även en 3,5 mm ljudingång och ett diskret hörlursuttag. Du kan ansluta Yolobox till internet antingen via Ethernet-porten, WiFi eller via LTE genom att sätta in ett simkort. Yolobox har ett internt batteri och en driftstid på upp till 3 timmar. Enheten laddas via USB-C kontakten

Yolobox är helt enkelt en produkt som gör allt till din livesändning, vi har den i lager för omgående leverans!

Beställ nu: Yololiv Yolobox