Tamron 70-300mm till Sony E

Idag har nyheten kommit om ett nytt fullformatsobjektiv, Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD, som dyker upp på marknaden i höst. Tamron fortsätter att utveckla fina objektiv till Sony E-fattning.

Objektivet är enligt Tamron världens minsta och lättaste 70-300mm zoomobjektiv för spegellösa fullformatskameror. Trots sin storlek utlovas en exceptionell bildkvalitet. Objektivet är vädertätat och fungerar utmärkt till fotografen som är ute i naturen och fotar. Objektivet passar för landskap, djurliv, porträtt, sport med mera.

Om du vill läsa mer om Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD för Sony E kan du klicka in här nedan. Som alltid hittar du information om de senaste nyheterna i fotobranschen hos oss. Vi uppdaterar produktsidan med information så snart vi vet mer, du kommer även att kunna läsa vårt test av objektivet längre fram.

Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD