PhotoExpo 2020: Peter Lindgren

Vi har den stora glädjen att meddela att Peter Lindgren - Innehållsskapare, Youtuber, Filmmaker kommer att föreläsa under PhotoExpo 2020!

Peter berättar:
-Jag plockade upp en kamera tillbaka 2014 eftersom jag tyckte att det var för dyrt att anställa en fotograf för att ta produktfoton. Ironiskt, eller hur?
Min första Sony-kamera var A6300 som jag blev helt kär i. Den hade alla funktioner som jag ville ha i ett superlitet, kapabelt hus. Jag använde det för att producera mina första ”professionella” videos för klienter och YouTube. Då hade jag inte många prenumeranter och planen att vara YouTuber var inte riktigt på plats, men resan gick från 1000 prenumeranter i början av 2019 till över 320k just nu, vilket är ganska galet!

Jag använder för närvarande Sony A7 III som min huvudkamera för videor och Sony A7R III som huvudkamera för foton / sekundärkamera.​

Läs mer om årets PhotoExpo här >

Se Peters Youtubekanal här >