Sony lanserar!

Nyhet

Nu lanserar Sony 12-24/2,8 GM, ett supervidvinkelzoom med en stor bländare som passar perfekt för landskaps-, arkitektur- och astrofoto!

När Sony lanserade 12-24/4 för några år sedan var det många som hoppades på att en G-Master version med bländare f/2,8 skulle följa kort efter. Men nu några år senare får vi äntligen nyheten vi har väntat på, en supervidvinkelzoom med bländare f/2,8. Objektiv med stor bländare är man ofta ute efter bakgrundsoskärpan men med en supervidvinkel är man mest ute efter mängden ljus objektivet kan ta in. Detta är speciellt stort för astrofotografer som behöver få in så mycket ljus som möjligt i kameran för att ta bild av den mörka rymden och samtidigt hålla ned slutartiden då jorden, stjärnor och galaxer alltid rör på sig och det kan lätt bli oskarpt.

Första leverans beräknas i Augusti 2020

Läs mer och beställ redan nu: Sony FE 12-24/2,8 GM