PhotoExpo 2020 Online

Vi hälsar dig varmt välkommen till årets version av PhotoExpo - en onlineträff för precis alla. Kom in till vår livesändning, se föreläsare och få mer information om nyheter, ställ egna frågor och ta del av alla erbjudanden. Vi utökar denna gång eventet till två dagar. Följ oss online den 23- 24 oktober 2020!

För femte året i rad kommer PhotoExpo att anordnas men denna gång blir det inte någon traditionell mässa på plats i Umeå. Vi tar steget ut på webben och kommer att jobba stenhårt för att du ska få ta del av utvecklande, inspirerande och alldeles fantastiska dagar tillsammans med oss, våra leverantörer och även kreatörer inom foto och video. Planera in eventet redan nu, jubileumsupplagan av PhotoExpo blir något extra och kommer att vara tillgänlig för dig oavsett du befinner dig!

Dagar: 23-24 Oktober 2020
Plats: I din webbläsare, mobil, dator eller surfplatta.

Våra föreläsare kommer att presenteras då och då här i bloggen och på våra sociala medier så se till att följa oss om du inte redan gör det!

Mer information kommer inom kort, du kan följa allt om Photo Expo 2020 här >